Foietaj cu Nutella, Oreo si caju

de - Andreea - in Dulciuri, 4 Mai 2016 | 3765 vizualizari

 

Un desert rapid ... si taaaare bun ! Ideal cand aveti musafiri neasteptati deoarece in jumatate de ora este totul pregatit si servit !
P.S. ... Habar nu am de ce este acea culoare movie, o fi de la Oreo, o fi de la lumina aparatului...prea putin conteaza :D 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj dreptunghiular
  • 4 linguri Nutella
  • 8 biscuiti Oreo
  • 50 gr caju
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu Nutella, Oreo si caju:

Scoatem din timp pachetul cu foietaj din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. 

Intindem foietajul pe masa de lucru. 

Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua parti egale. 

Luam prima jumatate si intindem pe intreaga suprafata doua linguri cu Nutella,4 biscuiti Oreo maruntiti si 25 gr caju, la fel, maruntite. 

Rulam aluatul cu grija iar extremitatile le prasam usor cu ajutorul unei furculite,pentru a se lipi bine . 

Procedam astfel si cu cealalta jumatate de aluat. 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam cele doua foietaje. 

Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 15 minute. 

Cand sunt gata,le scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca dupa care feliem dupa plac. 

Sunt si mai bune lasate pentru ziua urmatoare ! 

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Nutella poate fi inlocuita cu orice alt tip de crema preferat !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu Nutella, Oreo si caju" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu mere caramelizate - Reteta video